

Bistronomische Brasserie en intiem hotel aan de rand van het Zoniënwoud
Bij Au Repos des Chasseurs, aan de poorten van het Zoniënwoud, verenigt historische charme en hedendaagse elegantie. Het hotel, dat verbonden is met een bistronomisch restaurant, zijn steakhouse, zijn groene terras en zijn banquetzalen bieden een unieke ervaring, tussen natuur en gastronomie, op slechts enkele minuten van het centrum van Brussel en de luchthaven Brussel-Nationaal.
Een brasserie vol elegantie
Genesteld aan de rand van het Zoniënwoud nodigt Au Repos des Chasseurs u uit om excellentie te proeven. Een brasseriekaart uitgevoerd met meesterschap onder leiding van Chef Adrien Schurgers : zijn 'signature' rundvlees, zijn herziene vol-au-vent, zijn minute tartare, zijn halfgare blauwvintonijn bij de twee sesamzaadjes, zijn smakelijke fondues, zijn kroketten met grijze garnalen, zijn seizoensgebonden wildkaart, zijn steak stone en zijn fondue bourguignonne. Een ervaring waar elegantie en authenticiteit samenkomen in een majestueus decor..
Welkom
Onder de leiding van zijn nieuwe eigenaar opent Au Repos des Chasseurs zich naar het bos. De locatie, volledig herontworpen, mengt hedendaagse elegantie met bosinspiratie, ter ere van zijn geschiedenis. Elke ruimte laat de natuur binnen, voor een authentieke ervaring in het hart van het Bosvoordse erfgoed en ons prachtige Zoniënwoud. Bij Au Repos des Chasseurs treedt het bos op fluwelen voeten binnen, strelend stenen en lichten. Tussen erfgoed en vernieuwing vertelt elke adem van de plek de harmonie tussen natuur en elegantie.


























