De Menukaart
✽ De Jagers delen !
- Mélange van 8 mini-kroketten 17,35 € Vol-au-vent, ibérico, verse en gerookte zalm met dille, scampi curry en kokos
- Garnalen Nobashi in panko-jasje (5 of 8 stuks) 19,95 / 27,75 € Zoetzure saus van Adrien
- Plank met charcuterie en Ibérico kaas +- 130 gr 24,25 € Pata Negra Bellota 50%, Salchichon & Chorizo Bellota, Manchego 4 maanden, gedroogde tomaten
- Foie gras mousse 16,75 € Briochebrood, vijgenchutney
✽ De Voorgerechten
- Tomaat met grijze garnalen (1 of 2 stuks) 18,95 / 26,95 € Huisgemaakte mayonaise
- Tuna tartaar 22,95 € Mango en guacamole
- Fondue met Maredsous kaas (2 stuks) 17,95 € Huisgemaakt
- Kroketten met grijze garnalen (1, 2 of 3 stuks) 14,95 / 21,45 / 27,95 € Huisgemaakt
- De Mixte 19,95 € 1 kaasfondue & 1 garnalenkroket
- Cassolette van scampis 19,95 € Knoflookboter saus
- Slakken uit Bourgondië 17,95 € Knoflookboter met fijne kruiden
- Beenmerg 17,95 € Knoflooktoasts
✽ Het Wild à la Chef Adrien Schurgers
- Voorgerecht - Hertenpaté 16 € Gevuld met foie gras, gedroogd fruit en gekarameliseerde peren
- Hoofdschotel - Hertenkotelet, poivrade saus 34,75 € Aardappelen met veenbessen, boschampignons, gebraiseerde witloof, amandelappel en kweeperencrème
- Hoofdschotel - Haasfilet, Arlequin saus 32,75 € Aardappelen met veenbessen, boschampignons, gebraiseerde witloof, amandelappel en kweeperencrème
- Hoodfdschotel - Fazant à la brabançonne 29,75 € Aardappelen met veenbessen, boschampignons, gebraiseerde witloof, amandelappel en kweeperencrème
✽ In de Herfst, de Zee met zijn schatten
- Gebakken "Merveilleuse" Sint-Jacobsschelpen (als voorgerecht / als hoofdgerecht) 23,95 / 36,95 € Gekarameliseerde witloof, beurre blanc, limoen
✽ De Hoofdgerechten
- Halfgaar rode tonijn 29,85 Bij de twee sesamzaadjes, risotto met seizoensgroenten
- Kabeljauw met mousselinesaus 32,25 € Prei-fondue en huisgemaakte puree (supplement grijze garnalen 6€)
- De echte "Caesar" salade 26,75 € Kipfilet gegaard op lage temperatuur, ansjovis, croutons, cherrytomaten
- Groentenmillefeuille op Italiaanse wijze 24,35 € Zonder deeg, tomatensaus en pesto, basilicum en peperoncino
- Groentecouscous 25,25 € Vegan gerecht
- Rundstartaar met verse frieten 27,65 € Bereid door uzelf of door onze keuken
- Vol-au-vent van scharrelkippen en zijn verse frieten 28,25 € Zoals bij Grootmoeder met hedendaagse en smakelijk koekje
- Gekarameliseerde spare ribs op lage temperatuur 26,75 € Coleslaw salade en verse frieten
- Buger van de Chasseurs XXL 26,25 € 200gr "Premium Hereford" rundvlees en zijn verse frieten
- Rigatoni met kalfsvleesstoofpot en parmezaancracker 24,35 € Italiaans recept voor groot en klein
- Carbonnade met Gueuze 27,85 € Emblemaatisch Belgisch gerecht langzaam gestoofd in bruin bier, verse frieten
- Vincent's gehaktbrood 25,75 € Huisgemaakt recept (Varkensvlees & kalfsvlees, Orval kaas, champignons, appels en rozijnen), verse frieten
- Steak de bœuf d'Irlande "PREMIUM Hereford" +- 250gr 27,75 € Dieren gevoed met gras en de laatste 120 dagen met granen, verse frieten
- Contrefilet Premium d’Argentine « Urien-Loza » +- 300gr 33,25 € Beste contrefilet ter wereld. Dieren gevoed met granen, rijping 30 dagen, verse frieten
-
Pure rundvleesfilet uit Uruguay Black Angus Certified +-250gr
37,50 €
Dieren opgevoed in de strengste traditie en gevoed met granen, verse frieten
- Kalfsnier in dijonnaise, aardappelcroquettes 27,25 € Een klassiek gerecht uit de brasserie
✽ De Mosselen
- Mosselen op z’n marinière - 1 kg 29,95 € Verse frieten en huisgemaakte mayonaise
- Mosselen met Dragon-room / Look-room / Witte wijn - 1 kg 33,95 € Verse frieten en huisgemaakte mayonaise
✽ De Nagerecheten
-
Crème brûlée met Bourbon vanille
11 €
-
Tiramisu met Speculoos
11 €
-
Belgische chocolademousse
11 €
-
Dame Blanche en zijn echte zelfgemaakte warme chocolade
12,50 €
-
Café Gourmand van Jennifer
11,50 €
-
Île Flottante
9,50 €
-
Sorbet coupe (geuren van de dag)
11 €
-
Carpaccio van gekarameliseerde ananas en vanille-ijs
12 €
-
Duo de crêpes Mikado
9,50 €
-
Duo van pannenkoeken, gezouten boter en bruine suiker
8 €
-
Duo van pannenkoeken, konfituur en bruine suiker
9,75 €
-
Chocolade moelleux (plantaardig) en coulis van seizoensgebonden fruit
12,50 €