Overslaan naar inhoud

Onze Feestelijke Suggesties

van 18 december tot 11 januari

Bestel deze lekkernijen "om af te halen" via onze Boutique. Binnenkort beschikbaar !

✽ Voorgerechten

  • SINT-JACOBSSCHELPEN uit DIEPPE € 26,95 Op zijn sabayon van ratte du Touquet warm geglaceerd, salchichon, amandelschaafsels en verse italiaanse truffel geraspt.
  • HUISBEREIDE GANZENLEVERTERRINE 28,00 € Chutney van vijg & peer, getoaste brioche, vlierbloesemgelei.
  • HET VISSERSBORD 29,90 € 4 platte oesters uit de baai van Quiberon, 3 garnalen, wulk, zeehazen, ongeschilde grijze garnalen en 2 langoustines.

✽ Hoofdgerechten

  • GEROOSTERDE LOBSTER met KRUIDEN en BASILICUM 29,75 € (halve) / 55,00 € (hele)  Linguine met kleine groenten, coulis van schaaldieren.
  • SINT-JACOBSSCHELPEN uit DIEPPE 33,75 € Op zijn sabayon van ratte du Touquet warm geglaceerd, salchichon, amandelschaafsels en verse italiaanse truffel geraspt.
  • FILET van HERT SAUS POIVRADE 38,95 € Appel met veenbessen, boschampignons,
gebraiseerde witloof, amandelappel en kweeperencrème.
  • FAISAN op BRABANTSE WIJZE 39,75 € Appel met veenbessen, boschampignons,
gebraiseerde witloof, amandelappel en kweeperencrème.

✽ Nagerechten

  • Het CADEAU 13,00 € Génoise & chocoladecrunch, donkere chocolademousse,
 fruitmarinade (lychee, granaatappel, mandarijn) geparfumeerd met lycheelikeur.
  • BÛCHE van NOUGAT GLACE 13,00 € Gekaramelizeerde gedroogde vruchten, pralinéhart, frambozencoulis