Overslaan naar inhoud


Feestmenu - 69 €

van 18 december tot 11 januari

****

Bestel ook dit "afhaal" menu voor 60 € in onze binnenkort beschikbare "Boutique" online!

✽ Voorgerechten​​

  • SINT-JACOBSSCHELPEN uit DIEPPE
    Op zijn sabayon van ratte du touquet warm geglaceerd, salchichon, amandelschaafsels en verse italiaanse truffel geraspt.
  •            -- of --

  • HUISBEREIDE GANZENLEVERTERRINE
    Chutney van vijg & peer, getoaste brioche, vlierbloesemgelei.

✽ Hoofdgerechten

  • HALVE KREEFT GEROOSTERD met KRUIDEN & BASILICUM,
    Linguine met groentjes, kreeftensaus.
  •                -- of -- 

  • SINT-JACOBSSCHELPEN uit DIEPPE
    Op zijn sabayon van ratte du touquet warm geglaceerd, salchichon, amandelschaafsels en verse italiaanse truffel geraspt.
  • ​            -- of --

  • FAISAN op BRABANTSE WIJZE
    Veenbessenappel, boschampignons, gebakken schorseneren, amandelkrokantjes en kweeperencrème.

✽ Nagerechten

  • Het CADEAU
    Génoise & krokante chocolade, donkere chocolademousse, gemarineerd fruit (lychee, granaatappel, mandarijn) geparfumeerd met lychee-likeur.
  •                -- of --

  • NOUGAT GLACÉ BUCHE
    Gekaramelizeerde gedroogde vruchten, pralinéheart, frambozencoulis.