Feestmenu - 69 €
van 18 december tot 11 januari
****
Bestel ook dit "afhaal" menu voor 60 € in onze binnenkort beschikbare "Boutique" online!
✽ Voorgerechten
-
SINT-JACOBSSCHELPEN uit DIEPPE
Op zijn sabayon van ratte du touquet warm geglaceerd, salchichon, amandelschaafsels en verse italiaanse truffel geraspt. -
-- of --
-
HUISBEREIDE GANZENLEVERTERRINE
Chutney van vijg & peer, getoaste brioche, vlierbloesemgelei.
✽ Hoofdgerechten
-
HALVE KREEFT GEROOSTERD met KRUIDEN & BASILICUM,
Linguine met groentjes, kreeftensaus. -
-- of --
-
SINT-JACOBSSCHELPEN uit DIEPPE
Op zijn sabayon van ratte du touquet warm geglaceerd, salchichon, amandelschaafsels en verse italiaanse truffel geraspt. -
-- of --
-
FAISAN op BRABANTSE WIJZE
Veenbessenappel, boschampignons, gebakken schorseneren, amandelkrokantjes en kweeperencrème.
✽ Nagerechten
-
Het CADEAU
Génoise & krokante chocolade, donkere chocolademousse, gemarineerd fruit (lychee, granaatappel, mandarijn) geparfumeerd met lychee-likeur. -
-- of --
-
NOUGAT GLACÉ BUCHE
Gekaramelizeerde gedroogde vruchten, pralinéheart, frambozencoulis.